0 Läs mer >>
Hej hallå! Idag är jag as sjuk, nästan 39 graders feber och hosta så jag bara vill spy, kan knappt prata emellan åt.
Igår tävlade jag... Det gick kass, jätte fint folk men tyvärr ingen fin ponny denna gången heller, stannade ut sig, vet faktiskt inte varför han har börjat såhär, men vi tror att han är i en slagt tillväxt period och tycker att allt är jobbigt! Denna mystiska ponny.. Och jag vill inte ge upp honom heller, för på träning går han fint och jag känner tekniken! Jaja hejdå


Sjuk!

0 Läs mer >>
På nytt och hoppas att tävlingen går bra imorgon, inte mycket att be för.. Men i torsdags fick jag riktigt bra tips av tränaren och gick en fin 110/100 m bana på den träningen! Så nu hoppas vi på det bästa och kör allt vad jag har. 




Puss hej förlåt för sämst bild!

Laddar om

0 Läs mer >>
Jag har precis ridit en härlig barbacka tur ute i det fina vädret! Skitvarmt! Underbart!
Nu ska jag till SMU gården på "tonår" typ fritidsgård med lite konfirmation inblandat, obligatorisk gång.. Så att det är bara att gå oavsett om man vill eller inte! :) puss å kram


Hej!

0 Läs mer >>
Hejsan hoppsan vad tiden går! Missar ju att blogga!! Idag har jag iaf vart i skolan, vi hade inställd svenska på morgonen så Började 09.50! Gött. Sedan kom jag hem, hoppträning, gick as bra! Hoppade några oxrar på 110 cm resten hoppade jag på 1m! Tävling på söndag i Falkenberg, vi får se hur det går! Sist gick det inte så bra! :( men nya tag och gå vidare! :) puss hej



Dålig uppdatering!!

1 Läs mer >>
Nu ska jag ta en riktigt god frukost och sen göra iordning mig inför skolan :) hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare!

Goodmorning

0 Läs mer >>
Hej sent inlägg, träning! Dressyrträning idag, hade svin ont i magen för att jag inte har ätit på hela dagen typ men annars gick det bra.
Idag var jag på Gina outleten! As fina saken köpte för 300 kr.. Bikiniunderdel x2   t-shirt x3   Tjocktröja x1 shorts x2 plånbok 1x köpte även en tröja till min underbara mamma för hon ger mig så mycket med hästsaksimåjjer! Puss hej!

OBS! Har inte med allt! På bild

Sent...

0 Läs mer >>
Förlåt för att jag skrev så "possitivt" igår.. Eller inte! Men jaja nya tag och nu känns det bättre att få komma till jump camp bara han och jag och få bygga upp våran kommunikation och vårat samspel. Yes nu ska jag kolla på top model Sverige! Puss hej

Hej!

0 Läs mer >>

Riktigt arg på mig själv och domingo, går inte riktigt beskriva känslan, blandad! Arg och besviken! Utesluten han stannade ut sig, det gör han bara på lokala tävlingar, undra varför! Inte dagsfärsk bild!!!





Arg och besviken..

0 Läs mer >>
....

Skitdag, inget mer at...

0 Läs mer >>
Som ovan sagt.. Idag har varit uselt med bloggandet, jo för att..
Jag gick upp klockan 09.30 och åt frukost. Ca 10.15 gick jag ut och bytte bett och pannband och diverse mellan två olika träns, därefter putsade jag mina svarta ridstövlar för att jag ska sälja dom! Tid otroligt lång tid med tränserna! Sedan åkte jag, mamma och Stina till stallet, Stina lekte med Vincent , mamma pratade lite med Kristina och gjorde stallsysslor mm.. Och jag red iväg på domingo, därefter var jag lite i paddocken. Vi kom hem vid 16.00 ungefär, ÅT LUNCH!! Och sedan åkte vi till Borås ridhus 17.00 och hjälpte till att bygga banan, så sjukt mycket titthinder, jag dör. Kom hem klockan 19.00 då åt vi kvällsmat. Efter det Åkte vi till stallet och tog ut domingo ur boxen och borstade rent honom från grunden, schamponerade ben och svans gjorde mamma medans jag flätade ihop manen... När vi blev klara tog vi på honom ett fleecetäcke och ställde in honom i boxen och fodrade hästarna! Sedan packade vi ut det mesta i transporten. När det var klart åkte vi hem och då var klockan 21.30, direkt ut och kolla proposition, ryttarmeddelande, anläggningsskiss, startlistorna och skrev ut allt det! Häftade ihop och skrev vilka tider alla ekipage innan mig hade så vi vet när det är min tur. PANG BOM så var klockan 23.00 in i duschen ta ett glas vatten, borsta tänderna, fläta ihop håret och här ligger jag och beklagar mig över att jag inte uppdaterat bloggen! En normal dag före tävling! Puss hej!


Usel bloggning

0 Läs mer >>
John Whitaker hjälm! :)


New in!

0 Läs mer >>
Snart tävling, eller aa.. Om 1 dygn och 12 timmar för att vara exakt! Men, nu har jag börjat planera klädsel, schabrak och byta träns till brunt så jag matchar sadel och alla andra läder remmar allt vad det är haha! Hörs imorgon puss!



Laddar inför söndag!

0 Läs mer >>
Idag är det fredag Wihooo! Och i övermorgon är det söndag taggaaaaa! Jag ska till Borås! Lokal! A:0+A:0=omhoppning=skit spännande! Denna bild var på exakt denna tävling exakt samma datum som på söndag!
Strunta i mitt hopp-face hahaha

Fredag!

0 Läs mer >>
Idag på träningen gick det uselt i början för hade sån jävla mensverk! Men sedan blev ha lite piggare, värken gick över och så, så det blev en RIKTIGT bra sista runda! Bytte galoppen på alla ställen och han gick fram för min skänkel och hand, ÄNNU MER taggad på söndagens tävling nu!! Aaaaa min kung 👑
Gammal bild, jag var ganska mycket mindre på den! Haha

Halli hallå!

0 Läs mer >>
Hej snabbar in ett inlägg då jag ska iväg på hoppträning! Hoppas ni har det bra och hoppas att vi hörs senare! :)

Kör en snabbis

0 Läs mer >>
Idag har jag ridit ut och efter det, hoppat några småskutt i paddocken, just för att det är hoppträning imorgon! Låta honom se bommarna lite dagen innan! Hemskt ledsen för denna ständiga sämsta uppdateringen! Förlååååt puss och godnatt! 

Förlåt för sämst uppd...